Adatvédelmi nyilatkozat

A Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság az adatkezelés során a hatályos törvények szerint jár el. Cégünk tiszteletben tartja és védi mindazok adatait is, akik a weboldalunkon keresztül kapcsolatba lépnek velünk.

A Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság a weboldal felületén, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény, valamint az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény értelmében az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti:

Egyes weboldal funkciók (pl. ajánlatkérés, feliratkozás hírlevélre) használata során az adatlap kitöltésével a Felhasználó adatokat ad meg. A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság kezelje a Felhasználók személyes és különleges adatait. A Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság. kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. A Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben valamely Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, az érintett Felhasználó személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadja.

Felhasználói számára a Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, szükség esetén módosíthassák, vagy regisztrációjukat töröltessék.

Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásával kerülnek felhasználásra.

A Felhasználói adatokba kizárólag a Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság erre feljogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság harmadik fél számára nem szolgáltatja ki.

Az oldal szolgáltatásaiban való részvétel önkéntes. A Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít azon Felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.

A Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.

A Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság. vállalja, hogy a hírlevélre történő feliratkozás és az ajánlatkérés céljából kitöltött adatlapon szereplő e-mail címekre nem küld levelet, kivéve a Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság termékeihez és szolgáltatásaihoz kapcsolódó tájékoztató anyagokat tartalmazó e-maileket, melyek fogadásába a tagok az adatlapok kitöltésével beleegyeznek. A hírlevelekről való leiratkozást a Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság minden hírlevelén biztosítja.

A Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság a honlap technikai üzemeltetése érdekében a következő, személyes adatokat nem tartalmazó, automatikusan keletkező információkat használja fel átmenetileg: a számítógép IP-címe, domain-név (URL), a hozzáférés adatai, az ügyfél file lekérés (file név és URL), a HTTP válaszkód, a weboldal adatai ahonnan a lekérés történt, a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai. Bizonyos esetekben „sütiket” (cookies) is alkalmazunk annak érdekében, hogy a weboldal felhasználói preferenciáinak megfelelő tartalmakat biztosítsunk. A weboldal használatával a Felhasználó az itt megadott technikai információk használatához és felhasználásához hozzájárul. Amennyiben nem szeretne cookie-t kapni a Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság weboldal böngészésekor, beállíthatja a keresőjében, hogy az figyelmeztesse Önt a cookie elfogadása előtt, és így visszautasíthatja a cookie-t a figyelmeztetés után. Minden cookie-t visszautasíthat a keresőben történő beállítással. A beállítási lehetőségeket az Ön által használt böngésző kezelési leírásában találja meg. A weboldal a Google Analytics-t használja, mely a Google cég web elemző szolgáltatása. A Google Analytics is sütiket használ, ennek segítségével elemzi a weboldal a felhasználást. A felhasználási adatokat a Google a saját szervereire továbbítja és ott tárolja. További részletek a http://www.google.com/analytics/ weboldalon, ahol magyar nyelvű információk is találhatók.

A Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzése érdekében, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért, vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.

Írásbeli megkeresés esetén a Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság tájékoztatja az érintetteket saját személyes adataik kezeléséről.

A Magyar-Mikrohitelező Központ Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság megtesz minden tőle elvárható intézkedést, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, melyek az oldalak nem megfelelő működését okozzák és/vagy esetleges adatvesztést okoznak.