Bemutatkozás

Kedves Látogató, Kedves Partnerünk!

Nagy örömmel üdvözöljük a Magyar-Mikrohitelező Zrt. honlapján. A Magyar-Mikrohitelező Zrt. a hazai mikro-, kis-, és középvállalkozói szektor (KKV) elkötelezett támogatója. Küldetésünk célja, hogy több száz magyar mikro- és kisvállalkozást hozzunk előnyös helyzetbe az éles piaci versenyben, ellássuk Önöket előnyös finanszírozási lehetőségekkel és értékes információkkal segítsük az eredményesebb gazdálkodásukat.

Termékkörünk a vissza nem térítendő támogatások és kamattámogatott hitelek köre, amelyekre támaszkodva, 10-20%-os önrésszel megvalósíthatja az eltervezett fejlesztéseit. Az Új Széchenyi Hitel és az Új Széchenyi Kombinált Mikrohitel programjainak megfelelően kedvezményes kondíciójú, kamattámogatott, fix kamatozású, forintban folyósított, hosszú lejáratú, fejlesztési célú finanszírozási lehetőségekhez tudjuk az Ön vállalkozását juttatni. A Magyar-Mikrohitelező Zrt. további célja, hogy a Kombinált Mikrohitel Program keretén belül vissza nem térítendő támogatást, illetve hitelt együttesen biztosítson.

Társaságunk tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank Felügyelet (jogelőd: Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete) engedélye birtokában és az engedélyben meghatározott feltételek szerint végzi.

Társaságunk vezetője évtizedes kereskedelmi banki tapasztalattal rendelkezik a KKV finanszírozás területén. A Magyar-Mikrohitelező Zrt. többi munkatársa a hitelezési folyamatokban szintén tapasztalt vállalatfinanszírozási szakértő.

Értékesítési hálózatunk országos lefedettséggel rendelkezik, minden megyeszékhelyen megtalálhatóak kirendeltségeink vagy képviselőink, így helyben tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Nem szükséges Budapestre utazni az ügyintézés érdekében. Értékesítési partnereink a hitelezési és pályázatkészítési feladatokat is elvégzik az Önök megbízása alapján, így nem kell külön-külön 2-3 szakértővel együttműködniük.

Reméljük, mihamarabb ügyfeleink között üdvözölhetjük az Ön vállalkozását is!

Üdvözlettel:
Gyöngyösi László
vezérigazgató