Munkatársaink
 • Gyöngyösi László, ügyvezető, az Igazgatóság elnöke

  Gyöngyösi László, ügyvezető, az Igazgatóság elnöke


  Szívügyem a kisvállalkozások fejlesztése. Ezek a cégek tartják el a magyar családok nagy részét és ők a leginnovatívabb fejlesztők, akiknek minden nap meg kell újulni. Küldetetésünk, hogy több ezer magyar kisvállalkozást hozzunk előnyös helyzetbe az éles piaci versenyben. Mi a pénzügyeire találunk megoldást, így Önök koncentrálhatnak a szakmai kihívásokra. Kettős tapasztalati háttérrel rendelkezem. Egyrészt alapító tulajdonosként több kisvállalkozást vezettem sikerre, ismerem az ügyfeleink előtt álló feladatokat. Másrészt 12 éves kereskedelmi banki tapasztalat segít a kiváló ügyfélkiszolgálásban.

 • Kustár Adrienn, Operációs Osztály vezető

  Kustár Adrienn, Operációs Osztály vezető


  Csapatom felel azért, hogy a hitel adminisztráció, a jelentések időben és pontosan elkészüljenek mind ügyfeleink mind a felügyeleti szerveink részére. Feladataink közé tartozik még az ügyfél kérések kezelése,  a napi ügyviteli feladatok, a számlázás, valamint kapcsolattartás az MNB és más felügyeleti és irányító hatósággal. A 6 éves banki hitelezési és 2 éves operációs tapasztalatom segíti a jól szervezett, átlátható, rugalmas működést és ügyfélkiszolgálást.

 • Gábor Katalin, értékesítési vezető

  Gábor Katalin, értékesítési vezető


  Küldetésem, hogy a magyarországi mikro- és kisvállalati ügyfélkör magas színvonalú pénzügyi szolgáltatást kapjon vállalatunknál és ezzel közösen alakítsuk a kis- és középvállalatok fejlődését, valamint a tudatos, felelős hitelezést. Mi minden beruházási, fejlesztési, növekedési igényt meghallgatunk és segítünk ügyfeleinknek eligazodni a 2020-as pályázatok világában, a támogatások és finanszírozás sikeres lehívásában. Munkám izgalmas része a kapcsolattartás ügyfeleinkkel, ügynökhálózatunkkal és partnereinkkel. 14 éves banki tapasztalattal rendelkezem a KKV ügyfélkör finanszírozásában.

 • Turbéky Iván, kockázatkezelési vezető

  Turbéky Iván, kockázatkezelési vezető


  Csapatommal a megfontolt hitelezést, a jogszabályi előírások betartását és az előre tervezést tartjuk hangsúlyosnak. Ügyfeleinkkel a hitelbírálatok, a fedezetértékelések és fedezetellenőrzések, valamint az üzleti tervek vizsgálata során találkozunk. 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem vállalkozásfinanszírozás területén, az MMH Zrt. csapatát 2013 óta erősítem.

 • Tuza-Szolnok Diána, stratégiai kockázatkezelési menedzser

  Tuza-Szolnok Diána, stratégiai kockázatkezelési menedzser


  Munkám biztosítja Társaságunk megfelelését a folyamatosan változó pénzügyi szabályozási rendszerben. Elsődleges célom, hogy Cégünk jól szabályozottan, hatékonyan, következetesen és a hatósági elvárásoknak megfelelően működjön. Így tudunk partnereink felé következetesek, transzparensek lenni, hiszen mindannyiunk érdeke egy felelős, megbízható pénzügyi vállalkozás működtetése, amely biztos támaszt nyújt ügyfeleinknek. 10 éves tapasztalattal rendelkezem kockázatkezelés területén.

 • Tokai Szilvia, Dokumentációs Osztály vezető

  Tokai Szilvia, Dokumentációs Osztály vezető


  A szerződéskötési feltételek egyeztetésen keresztül, a szerződéskötés lebonyolítása, illetve a szerződéses ügyletek ellenőrzése mind a munkánk része. Osztályom nem bújik a papírok mögé, az egyeztetések alkalmával, a szerződés aláíráskor ügyfeleink találkozhatnak velem és csapatom tagjaival. Az ügyfélkezelés és értékesítés-támogatás területén szerzett 10 éves banki tapasztalatom segít ügyfeleink professzionális kiszolgálásában.

 • Magyar-Mikrohitelező Zrt. csapata

  Magyar-Mikrohitelező Zrt. csapata